Over mij

Lindsay de Groot

Ik ben een moeder die haar passie heeft gevonden in het beoefenen en onderwijzen van Qigong. Als gecertificeerd instructeur, geloof ik in de helende kracht van deze oude praktijken en help ik anderen hun eigen innerlijke rust te vinden.

Ik heb zelf ook te maken gehad met chronische vermoeidheid en een burn-out, waardoor ik heb geleerd hoe belangrijk het is om tijd te nemen voor zelfzorg en welzijn.

Door mijn eigen ervaringen kan ik me goed inleven in anderen die worstelen met stress en uitputting, en ik hoop dat ik hen kan helpen hun eigen pad naar herstel te vinden.

Één van de vijf pijlers van de traditionele Chinese geneeskunde

Qigong, ook bekend als Chikung of Daoyin, is een eeuwenoude praktijk gebaseerd op het concept van qi, de levenskracht die door alle levende wezens stroomt. De stroom van qi, essentieel voor onze levenskwaliteit, kan beïnvloed worden door stress, ongezonde leefgewoonten en fysieke blokkades.

Door qigong te beoefenen, stimuleren we de energiestroom door de meridianen van ons lichaam, waardoor we onze geestelijke en lichamelijke gezondheid kunnen verbeteren.

Qigong is voor iedereen

Toegankelijk voor iedereen, kan qigong overal en altijd beoefend worden. Het verhoogt het bewustzijn van lichaam en geest, bevordert innerlijke rust, en draagt bij aan een beter slaappatroon, vitaliteit, ontspanning, verbeterde conditie, balans, concentratie en aanwezigheid in het nu.

Het is echter geen vervanging voor medische zorg; raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een arts.

Testimonials

5/5

De kracht van Qigong door de ogen van mijn deelnemers:

Samenwerking

Ontdek de voordelen van qigong voor uw retraite, workshop, evenement of opleiding. Ervaar hoe qigong op de werkvloer de vitaliteit, productiviteit en het geluk van uw medewerkers kan verhogen.

Zet qigong in als een effectieve tool in de hulpverlening, zowel voor uw medewerkers als voor uw cliënten. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te leren over hoe qigong uw organisatie kan verrijken!