BURN-OUT COACHING

Jouw burn-out beleven als een geschenk

Ontdek eindelijk wat je wilt en ga leven vanuit rust, overzicht en vreugde.

De overwachte zegen van een burn-out

Toen ik in 2012 bij de psycholoog aan tafel zat en zij mij feliciteerde met mijn burn-out, wist ik in eerste instantie niet hoe ik moest reageren. Het maakte me zelfs een beetje boos. Maar al snel begreep ik wat deze vrouw probeerde te zeggen. Het krijgen van een burn-out voelde al snel als een cadeau in plaats van als falen.

Op pad naar zelfontdekking en grenzen stellen

Een burn-out hebben is een stap op weg naar je zielsmissie. Vanaf dit moment ga jij ontdekken wie je echt bent en wat jou gelukkig maakt. Er ontstaan nieuwe grenzen die jouw gezondheid alleen maar ten goede zullen komen. Sterker nog, eindelijk voel je waar je grenzen liggen.

Je bent niet voor niks op deze pagina beland. Je voelt namelijk dat het beter kan. Misschien ervaar je al een paar klachten, of misschien zit je al midden in een burn-out.

Ervaar jij ook deze klachten?

Als jij drie van deze klachten ervaart, is het tijd voor actie.

Als ervaringsdeskundige ben ik sinds mijn burn-out enorm geïnteresseerd geraakt in de mens zijn.

De afgelopen tien jaar heb ik mij hiermee beziggehouden. Ik heb mijzelf genezen van mijn burn-out door middel van verschillende methoden die ik nu integraal toepas in mijn begeleiding.

Wat maakt deze aanpak uniek?

De focus ligt voor 85% op lichaamswerk en niet op praten

Een overbelast zenuwstelsel kun je namelijk alleen tot rust brengen door middel van lichamelijke oefeningen. Uiteraard praten we wel over de ontstaanswijze en je toekomstbeeld.

De coaching kan alleen slagen als de 3 V’s 100% op orde zijn

Veiligheid, Vertrouwen en Verbinding.
Dit betekent dat er een klik moet zijn tussen ons en dat je bereid bent om je volledig in te zetten.

De basis van deze oefeningen komt uit de oosterse geneeswijze qigong

Deze methode zorgt ervoor dat lichaam en geest weer met elkaar gaan communiceren en zo tot een nieuw balans kunnen komen.

De vier pijlers zijn leidend:

1. Ontspanning

2. Beweging

3. Ademhaling

4. Mindset

In elke sessie worden de vier pijlers behandeld.

Hoe ziet de coaching eruit?

Het traject is intensief en ontworpen om snel resultaten te behalen.
(Let op, het is geen quick fix. Wij zetten samen een stevige basis neer, maar je zult na dit traject de geleerde technieken willen blijven herhalen voor een langdurig resultaat.)

Intakeprocedure

Vóór aanvang van het coachingstraject wordt er een grondige intake uitgevoerd. We bespreken hier jouw verleden/opvoeding, je eetpatroon, de stressoren, de energiegevers, je doelen en wensen.

Uitvoering van de coachingssessies

Tien weken lang zien we elkaar voor een sessie van twee uur. In totaal spenderen we 20 waardevolle uren samen gedurende deze tien weken.

Thuisoefeningen en werkboek

Tussen de sessies door doe je thuis de oefeningen omdat herhaling noodzakelijk is. Je ontvangt een werkboek met diverse opdrachten.

Voortdurende ondersteuning

Daarna hebben we gedurende twee weken online contact, waarbij ik beschikbaar ben voor vragen en ondersteuning, wanneer jij dat nodig hebt.

Tijdens deze twaalf weken ben ik volledig toegewijd aan jouw welzijn. Tussen onze persoonlijke ontmoetingen door ben ik doordeweeks altijd telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen of verdere informatie.

Toegang tot EnnerQi-cursus

Levenslang toegang tot de EnnerQi-cursus, zodat je ten alle tijde kunt terugvallen op specifieke oefeningen.

IJsbadsessie

Een uniek aspect van deze coaching is een ijsbad sessie, begeleid door een officieel gecertificeerde Wim Hof-instructeur, die deel uitmaakt van het programma. Je leert tijdens deze sessie de innerlijke kracht in jou en hoe belangrijk een heldere mindset is.

Nazorg en Follow-up

Nazorg vindt plaats in de vorm van een online check-up via Zoom tien weken na beëindiging van het traject. Indien gewenst kan het traject worden verlengd, aangepast aan jouw behoeften en doelen.

Wil jij ook:

Of neem contact op voor informatie via: Hallo@shegong.nl

Deze coaching wordt niet vergoed, maar veel werkgevers zijn bereid om te investeren in de gezondheid van hun werknemers en een voorspoedig en duurzaam herstel. Stuur een email en ik stuur je hierover informatie terug en denk graag met je mee.

Testimonials

5/5

De kracht van Qigong door de ogen van mijn deelnemers: